2024-06-27 14:23

Väskförbud - Viktig information

Under Street Week 2024 råder väskförbud på evenemangsområdet. Vi måste följa polismyndighetens beslut om "väskförbud på större evenemang". Läs mer..

Street Week Central Swing 2024 pågår under vecka 28 med start söndagen den 7 juli på Mantorp Park. I och med att detta evenemang är Europas största Drag 'n' Drive tävling så måste vi följa polismyndighetens beslut om "väskförbud på större evenemang". Detta innebär att det inte är tillåtet att ta med väskor större än 40x40x20 cm (höjd x bredd x djup) på samtliga banor under Street Week. Detta beslut är ett resultat av rådande säkerhetsläge i världen och Sverige som gjort att en ökad terrornivå i samhället har uppstått. Läs mer om väskförbudet på Polismyndighetens webbplats här.

Vi ber alla i publiken att respektera och följa denna anvisning och lämna större väskor hemma, men vi snackar ju om bil-älskare och Street Week:are så vi vet att detta kommer följas. Snart är det dags för vecka 28 och som vi längtar. Vi hoppas få träffa så många av er som möjligt!

/Street Week Crew

Shop
Street Week Shop
Sponsorer