Sponsorer

Möt våra sponsorer till Street Week Sweden, där dom häftigaste och snabbaste gatbilarna i världen rejsar om det åtråvärda vinnarbältet. 200 tävlande ekipage kör mellan fem olika banor under en intensiv vecka för att jaga de snabbaste bantiderna. Detta är Drag and Drive när den är som bäst där den snabbaste genomsnittliga ET från veckan kröner en vinnare.

Summit Racing Equipment är en återförsäljare av bildelar med fyra butiker och distributionscenter i
Tallmadge, Ohio; Sparks, Nevada; McDonough, Georgia; och Arlington, Texas.
Summit Racing Equipment är också involverad i motorsport och andra evenemang som sponsor.
Besök oss på Summitracing.com
Verktygsboden en av Sveriges största aktörer av verktyg och maskiner. Fortfarande ligger fokus på välutvecklade och funktionella produkter till så låga priser som möjligt. Som ett led i att hoppa över mellanhänder och påverka produkter till det bättre startade Verktygsboden sitt eget varumärke PELA. 
Handla tryggt i en modern järnhandel med stort utbud och prisvärda produkter. Leverans inom en vecka. 
Pratts Bilvårdsutrustning, PELA vårt egna varumärke, 1 års fabrikationsgaranti. Egenutvecklade produkter. Trygg E-handel. Typer: Svetsar, Verktyg, Verktygsvagnar, Billiftar mm. 
Välkommen till Verktygsboden

Dodge - Brotherhood-of-Muscle. I mer än 100 år har varumärket Dodge burit på andan från bröderna John och Horace Dodge som grundade företaget 1914. Deras inflytande fortsätter idag och Klintberg & Way omfamnar deras värderingar och passion. Dodge-serien består av Dodge Challenger, Charger och Durango. Välkommen och provkör din nästa Dodge.

Kaeser Kompressorer är en av världens största tillverkare av tryckluftssystem med ursprung i Tyskland och med ca. 5 500 anställda runt om i världen.
I Sverige är vi en av de största tryckluftsleverantörerna på den inhemska marknaden. Vi tillverkar och säljer kompressorer i premiumklassen.
Produkterna har mycket hög driftsäkerhet samtidigt som de är energisnåla.
Vi finns med under hela V28 om ni har några frågor eller vill kolla in våra produkter
Välkommen till oss på Kaeser.com.

Bil & Glasdesign fixar Foliering av bilar och glas i hela Stockholm 
Vi arbetar med all slags vinyl och film till bilar och fastigheter.
Solfilm till bilar och fastigheter, dekor till bilar och fastigheter. Lackskyddsfilm, säkerhetsfilm, helfolieringar och mycket annat.. Besök oss på Bilglasdesign.se

Volkswagen Transportbilar - Som en ledande tillverkare av lätta transportbilar omformar Volkswagen Transportbilar (VWCV, Volkswagen Commercial Vehicles) sättet att transportera varor, tjänster och människor. Våra fordon kör hantverkare, familjer och äventyrare, nybakat bröd, paket och surfbrädor. Ambulanspersonal, poliser och mobil servicepersonal - alla litar på sin Volkswagen Transportbil för att utföra sitt dagliga arbete. I Volkswagen Transportbilars sortiment återfinns modellserierna Caddy, Transporter, Crafter, Multivan, Amarok och nya elektiska ID. Buzz och ID. Buzz Cargo. Volkswagen, störst i Sverige på transportbilar!
Välkommen.

Cartown förser Europas USA-bilsimportörer med unika hjälpmedel för att snabbt och enkelt kunna anpassa blinkers, dimljus mm till Europeiska regler.
Dessutom Europas största leverantör av Dakota Digitals mätarkluster, alltid stor mängd reservdelar och tillbehör hemma.
Ett väletablerat företag inom Fordonselektronik , varselljus, ljusramper och ledljus, med specialkomponenter som dimljusstyrningar, blinkljuskonverteringar, godkända blinkerslampor mm. Vare sig du importerat ett Amerikanskt fordon och behöver en blinkersdelare eller vill sätta på en ljusramp på ditt arbetsfordon så kirrar Cartown biffen.
Även det du behöver om du vill ändra din släpvagnsanslutning från USA till Sverige eller från Sverige till USA så har vi det du behöver.
Stor kunskap både gällande vad du bör köpa och stiliga installationer erbjuds.
Välkommen till Cartown.se

Turbosmart ett ledande globalt varumärke inom turboteknologi med en ödmjuk approach och ett tydligt syfte. Våra ingenjörer bygger och testar noggrant alla våra produkter internt, vilket säkerställer att vi ständigt producerar högsta kvalitet, turboladdare, wastegates, boostregulatorer, mätare, tryckregulatorer och slangar för både race- och gatbilar. Som ett resultat är våra produkter betrodda av högpresterande förare över hela världen för deras tillförlitlighet och hållbarhet. Med ett fortsatt engagemang för excellens är Turbosmart väl positionerat för att leda framtiden inom turboteknologi. www.turbosmart.com

Stötdämparverkstan är distributörer för amerikanska QA1. Vi säljer, tillverkar och servar stötdämpare för olika applikationer. Vår specialitet är 40, 50, 60, 70 & 80-tal, udda modeller och utgångna typer. Dragracing, Hotrod och Custom applikationer ligger oss även varmt om hjärtat. Specialtillverkning av stötdämpare efter önskemål om längder, utseenden och användningsområde är inga problem. Bilar, hissar, gruvmaskiner, industritvättmaskiner, stålvalsar, mm. Allt som behöver rörelse- och vibrationsdämpning kan vi hjälpa till med. Vi utför montering på de produkter vi säljer samt även service, reparationer och ombyggnationer av äldre fordon. Välkommen till Stötdämparverkstan.

VP Racing fuels - Ljungdahl racing har distribution av Vp racing fuels i Sverige.
För bästa kundupplevelse bygger vi upp återförsäljarnät över hela Sverige. Våra kunder ska kunna få produkter i sin närhet är vårt mål.
Vi jobbar med flertalet produkter från Vp racing:
• Race bränsle För absolut bästa prestanda i flera storlekar . 5 gallon, 13,2 gallon gallon. Vi har 10 olika sorter bensin i lager för snabba leveranser.
• Oljor av högsta kvalitet för alla typer av bilar.
• Additives För flera ändamål för bättre prestation & underhåll och funktion på racebilar eller vanliga personbilar.
• Bensindunkar (Jug´s) med tillbehör av bästa kvalitet för racing och anpassade ändamål.
• Kläder, muggar etc. i Vp racing stil
 Ljungdahl RacingNÄR MURAREN Karl-Gustaf Cederberg, (KGC), grundade företaget 1950 var hans idé att utveckla ergonomiska kvalitetsverktyg för murning, putsning och plattsättning. Våra handverktyg har unika konstruktioner som stödjer kroppens naturliga sätt att arbeta, vilket minskar belastningen på arm, handled och hand. KGC

Tidningen Bilsport - Världens i Sverige bästa motortidning, Bilsport, ser till att motorsporten syns. Ingen annan motortidning i vårt avlånga land har stöttat Svensk motorsport mer än Tidningen Bilsport. Vi ser med spänning fram mot nya fräscha reportage från årets alla motorsportevenemang. BILSPORT för dig som älskar bilar med attityd
Besök oss på Bilsport.se

Mad Madz Hot Sauce, smaken du har saknat. Trött på livsmedelsaffärernas rader av intetsägande ”heta” såser som får din Tacoafton att likna ett barnkalas eller vill du bara ha lite mer smak till köttbiten eller burgaren?
Då skall du prova Mad Madz Hot Sauce.
Mad Madz Hot Sauce har det du letat efter, dom smaker som finns att välja mellan borde täcka ditt behov av en stark men balanserad sås som låter smakupplevelsen förbli njutbar.
Många ställen har redan Mad Madz Hot Sauce på hyllan men långt ifrån alla så skulle du gilla såsen så be din lokala ICA-handlare ta in den till sitt sortiment Mad Madz är nämligen en ICA-godkänd beställningsvara.
Mad Madz Hot Sauce går även att handla direkt via webben från Mad Madz Hot Sauce.
Träffa Mad Madz Hot Sauce på Facebook, Instagram eller titta in på mad-madz-hotsauce

ANAB är ett företag som specialiserat sig på Kinaimport,
personliga kontakter har resulterat i ett handplockat sortiment av delar och verktyg för fordonsindustrin.
Såväl den professionelle som hobbymeken finner vad dom behöver hos ANAB
Besök gärna vår sida anabint.comDri Wash’n Guard’s bilvårdsprodukter är ett naturligt val för oss som vårdar våra fordon. Ni som putsade upp bilen vid avställning kan softa tills solen tittar fram, ni som softade i höstas kan med stor tillfredställelse använda Dri Wash’n Guard’s bilvårdsprodukter för att se till att det blänker om kärran när garagelampan byts ut mot solens ljusa strålar. Dri Wash’n Guard har tagit hand om Street Week sedan dag ett, ur Street Week perspektiv, sånt uppskattas. Dri Wash ’n Guard, info@dwg.se
Gibbs Performance & Service är en Speed Shop och verkstad i ett.
Lennart Persson äger och driver Gibbs Performance & Service och har en lång och gedigen erfarenhet alltifrån högprestandabilar till vanlig service.
Gibbs hjälper dig att få fram rätt delar till ditt bygge. Inget är främmande, vi kan allt från kraftiga delar till din bakaxel till ett motorlager, du kan även få hjälp med monteringen av delarna.
Tag hjälp av av Gibbs och få trettio års personlig erfarenhet av vilka delar som passar till just ditt bygge.
Gibbs Performance & Service hittar du strax utanför Sollebrunn,
Gå in på gibbservice.se för att lära känna oss, slå gärna en signal eller kom förbi för personlig service.
MaxxECU Professionell Motorstyrning, säljer en professionell motorstyrning tillgänglig för alla.
MaxxECU’s styrsystem kan sköta dom mest avancerade motorfordon du kan finna ända ner till ett enkelt styrsystem som heter MINI.
Mini är ett bra alternativ för er som bara vill bli kvitt er gamla förgasare. Du kan även mäta av i stort sett allt i och runt bilen. Du får en fantastisk loggkapacitet med MaxxECUsystemet som ger möjlighet till fullständiga analyser av fordonets inställningar.
Bil, båt eller MC, endast din fantasi sätter gränserna.
Låt MaxxECU eller någon av deras återförsäljare hjälpa dig i valet av din nya motorstyrning.
Besök oss på maxxecu.comAluminiumSpecialisten
med drygt 30-år inom Svets och bearbetning av aluminium konstruktioner så kan vi med stolthet säga att vi kan tillverka vad ni än önskar inom detta område.
Vi säljer material och vem är bättre på att ta fram rätt legering och profil till det ni önskar än vi som har gedigen kunskap i området.
Aluminiumspecialisten förädlar materialet fån råvara till önskad produkt, svetsning, svarn och fräsning samt ytbehandling är vår vardag.
Tveka aldrig att kontakta Aluminiumspecialisten.
Vi är Aluminiumspecialister, vi levererad över hela Sverige, vi levererar såväl material som färdig produkt.
Besök oss på aluminiumspecialisten.se

Shop
Street Week Shop
Sponsorer