2024-06-07 13:17

Summit Racing Equipment är med oss även 2024!

Summit Racing Equipment, företaget som säljer exakt sånt som finns på vår villhöverlista.

Grattis StreetWeekare!

Summit Racings lättnavigerade hemsida har fått många av oss att glömma bort tiden då vi klickat runt för att leta efter sånt vi behöver men också genom att låta oss navigera runt i drömscenarion som vi aldrig har råd med, men fasiken vad mysigt det är att drömma lite.

Summit Racing Equipment gillar oss StreetWeekare skarpt, som dom motornördar Summitgänget är så har dom full koll på oss via webben. Se nu till att göra ett sånt jäkla liv ifrån er under vecka 28 så att dom hoppar på ett plan och kommer till Street Week 2025 för att uppleva oss live.

Tveka aldrig att gå in på Summit Racing Equipments hemsida för att drömma dig bort några timmar eller om du har stålars kvar, shoppa något från deras prisvärda hemsida.

Summit Racing Equipment är ett amerikanskt företag som framkom 1968 i Ohio. Deras första butik öppnade i källaren i en "donut Shop" för att sedan etablera sig i en ordentlig lokal för att sedan utveckla sig och bli större och större. -74 öppnar Summit en andra butik i framfart med deras utveckling och fram till idag är Summit Racing Equipment något som alla motornördar hört talas om. Läs mer om deras historia här.


/Street Week Crew

Shop
Street Week Shop
Sponsorer