2024-04-18 11:31

Street Week på Bilsport Custom Motor Show

Street Week hade en skön påsk på Bilsport Custom Motor Show. Det är här man visar upp vad man ska leka med under året. Ett event som passar oss motorgalna individer perfekt.

Vi StreetWeekare befinner oss självklart på Custom Motor Show, vi njuter av balla bilar och snackar StreetWeek med likasinnade och icke att förglömma, vi presenterar årets officiella StreetWeek-kläder.

Årets bilar som förgyllde StreetWeek-montern var Marcus Öhmans 945:a, Jan Udells Corvette, William Thollanders 240 och Sami Toivonens Camaro, en synnerligen lyckad kombo av bilar som attraherade allt från minsta lilla knodd till den allraste äldstiga motorentusiasts.

Drygt 97.000 personer gästade mässan och av dom hälsade 96.527 på hos Street Week. Vi tycker synd om dom resterande 500 som inte hann med StreetWeek-montern och alla sköningar som var där. Men bli inte ledsna om ni missade, för ni kan såklart besöka Street Week under vecka 28. Om ni missade att införskaffa merch, kika in StreetWeekShop.

Vi vill tacka alla sköna människor som kom förbi och snackade eller beundrade vår monter på Bilsports Custom Motor Show.

Nu drar vi igång säsongen och ser fram mot vecka 28 och Street Week Central Swing 2024.

/Street Week Crew

Shop
Street Week Shop
Sponsorer