2023-01-20 15:15

Snart öppnar slussarna – uppdatera din Streetweek-profil

Nu börjar det hända grejer! Alla förare, snart är det dags att anmäla sig för Street Week 2024. Här kommer lite information om hur ni som förare, ny som gammal ska göra angående profiluppdatering, profilbilder och såklart bild på bilen. Ni hittar även info angående tävlingsanmälan.

Den 23 februari klockan 10.00 kan seedade förare (se tävlingsanmälan) och surfa in på
nitroz.se för att anmäla sig till Street Week 2024. Fyra dagar senare, den 27 februari, öppnar anmälan för alla som vill delta i årets Street Week. Anmälan öppnar kl. 10.00 på nitroz.se

Detta innebär att det är hög tid att uppdatera din profil på nitroz.se. Bild på bilen och porträttbild är ett måste såklart. Fakta om fordonet är också en självklarhet, för vi och publiken vill veta.

För nya förare som undrar, varför allt detta? Jo, det finns ett par anledningar. Speakerbåset är allergiskt mot stela stunder så vi måste kunna mata på med information om er. Å andra sidan är ni Street Week förare nu, det finns ingen skugga man kan gömma sig i, anonymitet finns inte som ord. Behövs nog inte fler anledningar men vi har ju även ett magazine som måste fyllas till bredden, samtidigt som streamingen online behöver ha balla bilder. Så ingen gammal fakta, inga gamla bilder och inga anonyma deltagare.

Sedan gammalt är ju Street Week förare bäst på detta, men som alltid kan man förbättras. In och uppdatera er profil nu!

Hjälp oss, så hjälper vi er.
Street Week – History in the making

Manfred Holz

Shop
Street Week Shop
Sponsorer