2024-07-13 11:57

Raceday 6 - Laxå Motorstadion

Ännu en anläggning som andas Street Week! Laxå är ett underbart ställe att köra race på, bra område och en hängiven publik.

Spännande i toppen i flera klasser, så lite som en hundradel i vissa klasser och det efter 4 racedagar, mängder av transport mil. Detta kan bara beskrivas i ett ord, RESPEKT!!

Eleganten Racing i sin vana trogen, först ut! Ganska så fort såg kombattanterna att nu är det dags.. Många fina körningar, där Wilma och Viveka körde som de drottningar de är..! MEN det kan bara finnas en ”herre på täppan” och det är Johan Gherke, nytt banrekord med 4,99 och med den körningen årets sista fyrasekunderskörning under Street Week! Vi fick se totalt 56 stycken fyror, flera hundra femmor, ännu mer sex sekunders körningar. Otroliga prestationer, både på banan, i depån och längsmed Sveriges vägar.

Mina sista ord skrivna för detta årets Street Week innan målgång i Mantorp blir: Jag är oerhört stolt och glad att då vara en liten del av detta event. Jag vill tacka er alla för era enormt fina inlägg samt samtal om det vi tillsammans gör inom och för Street Week, 2024 det magiska året!!

All kärlek till er alla!

/ Johan Zetterholm

Shop
Street Week Shop
Sponsorer