2024-07-09 09:55

Raceday 2 – Dala-Järna Raceway

När man trodde att det var svårt att ”klå” dag 1, då klev Dala-Järna fram!! Att StreetWeek trivs att få besöka denna fina anläggningen vet vi!

SHRA Vansbro har inte kört något sedan förra året, men vad gör det när Janne Rud å company arrangerar. Dom dammtorkade av banan och vilket fäst det kom snabbt, magiskt!

Att man har bilkultur i Dalarna är sedan gammalt, men över 3 kilometer kö in, visar vilket otroligt engagemang och hängivenhet för Street Week och Drag and Drive event. Även fast anläggningen är stor så vart det knökfullt Vissa ur publiken satte sig på plats redan 3 timmar innan start, respekt! Och vilken show tjejerna och killarna bjöd på! Inte nog med att dom har gnuggat en 30+ mil för att ta sig till banan, så kör dom som att sista dagen är kommen.

14 stycken 4:a sekunders körningar bjöds det på, mängder med snabba 5:or och 6:or, vinnartider bara för några år sedan, men nu orkar inte jag aka tröttmössan hålla koll på dom.

2 dagar, 33 fyrasekunderskörningar, slå det om ni kan over there. Idag, Sundsvall ännu en otrolig anläggning, och vädret är superbra, ta med sololja kära publik.

All kärlek till er alla, nu gasar vi ännu en dag!!

/Street Week Crew

Shop
Street Week Shop
Sponsorer