2024-07-14 10:54

Målgång Street Week 2024

Alla är vi vinnare, funkisar, publiken, team medlemmar och förare som är med på alla sätt i Street Week. Och på vilket sätt ni gör detta event, jag kan inte med ord beskriva hur det känns.

Start från Laxå för att tidigast vara på checkpointen i Askersund kl. 11 samt anlända Mantorp Park mellan kl.12 men absolut senast kl.15. Cirka 10+ mil att köra, många kände, ha det gör man ju i sömnen. Men för tillexempel Hannu Hellman Hellray Racing höll tävlingen på att ta slut på dessa mil.

Motorn började morra, men som den rejser han och frun Sari är så rev dom dom ur och bytte vevstakslagrerna och några lyftare, på en lite rastficka längsmed vägen. Detta par visar finsk sisu och ska i mål med bil, finns bara ett ord för sådana bedrifter och det är respekt! Just detta ser man många av er göra, man ger inte upp förens det är omöjligt att fortsätta, hatten av för er alla!

Efter målgång så väntade banketten och prisutdelning för Street Week 2024 och vilket enormt prisbord som stod uppdukat!

Som alla sagor så finns det en vinnare och detta år vart Johan Gehrke år, hatten av för din och Niklas Nisse Ahlgren bedrift, det är ingen lätt match att vinna Street Week ska ni veta, men ni gjorde det med bravur!

Dock vill jag säga att vi alla är en vinnare, vi funkisar, publiken, team medlemmar och förare som är med på alla sätt i Street Week. Och på vilket sätt ni gör detta event, jag kan inte med ord beskriva hur det känns.

All kärlek till er alla

/ Johan Zetterholm

Shop
Street Week Shop
Sponsorer