2024-07-10 12:55

Raceday 3 – Sundsvall Raceway

Hur kan det bästa bli såhär otroligt mycket bättre, dag för dag!?

SHRA Sundsvalls anläggning är en Sveriges bättre banor och vilken bana som dom bjöd på!! En fullpreppad bana i världsklass stod för dagen, 22 stycken fyrasekunderskörningar, 2 stycken side by side fyror kördes, MAGISKT. 

Totalt än så länge är vi uppe i 55 stycken körda fyrasekunderskörningar, Smaka på den Over there, Årets StreetWeek skakar om Drag an Drive världen.

Säger som Smilla i Team Westlake Racing myntade, vi bygger minnen under StreetWeek och vilka minnen ni alla bjuder på.

Frågan är om vi som sitter bredvid förstår hur svårt det är att åka så fort som ALLA gör efter cirka 70+ mils transporter? Mängder med personliga rekord, snygga körningar och vilket tempo!! Upplingen var knökfull fram till klockan 20:50, vilket engagemang..! 

Nu intar StreetWeek en ny skepnad, nu återstår 2 stycken banor med helt annan karaktär än sagda 3 som vi har kört hittills. Och detta är det som i mitt tycke gör detta event, det ska inte vara lätt att köra Street Week Sweden. Utan man måste ha stenkoll på sitt fordon, hur den fungerar på alla underlag och transporter. 

Nog sagt, nu kör vi Rock and Roll i Söderhamn med start klockan 14 och jag sticker ut hakan och säger minst en eller fler 5,0x körningar, och inte helt omöjligt en 4:a körs idag!! 

Vi ses där! 
All kärlek till er alla!

(Stort tack till er alla som gör detta möjligt!) —  känner sig glädjefylld.

/ Johan Zetterholm

Shop
Street Week Shop
Sponsorer