Sponsorer


           


           

           

  
Läs Mer Om Våra SamarbetspartnersINGO har runt 290 bensinstationer i Sverige och 155 i Danmark där du alltid kan tanka bensin och diesel till ett lågt pris, utan undantag.

Hos INGO är det alltid priset på stolpen som gäller, oavsett om du betalar med INGO-kort, bankkort eller kontanter.
Du har väl inte missat att ladda ned INGO-appen där du också kan tävla och vinna fria liter!

Besök ingo.seVerktygsboden 
Verktygsboden en av Sveriges största aktörer av verktyg och maskiner. Fortfarande ligger fokus på välutvecklade och funktionella produkter till så låga priser som möjligt. Som ett led i att hoppa över mellanhänder och påverka produkter till det bättre startade Verktygsboden sitt eget varumärke PELA. 
Handla tryggt i en modern järnhandel med stort utbud och prisvärda produkter. Leverans inom en vecka. 
Pratts Bilvårdsutrustning, PELA vårt egna varumärke, 1 års fabrikationsgaranti. Egenutvecklade produkter. Trygg E-handel. Typer: Svetsar, Verktyg, Verktygsvagnar, Billiftar mm. 
Välkommen till VerktygsbodenCartown Sverige AB.
Cartown förser Europas USA-bilsimportörer med unika hjälpmedel för att snabbt och enkelt kunna anpassa blinkers, dimljus mm till Europeiska regler.
Ett väletablerat företag inom Fordonsbelysning , varselljus, ljusramper och ledljus, med specialkomponenter som dimljusstyrningar, blinkljuskonverteringar, godkända blinkerslampor mm. Produkter från Swelight, Strands, CTX, KGK m.fl
Vare sig du importerat ett Amerikanskt fordon och behöver en blinker splitter eller vill sätta på en ljusramp på ditt arbetsfordon så kirrar Cartown biffen.
Stor kunskap både gällande vad du bör köpa och stiliga installationer erbjuds.
Välkommen till Cartown.seMaxxECU, Professionell Motorstyrning,
MaxxECU tillverkar och säljer en professionell motorstyrning tillgänglig för alla.
MaxxECU’s styrsystem kan sköta dom mest avancerade motorfordon du kan finna ända ner till ett enkelt styrsystem som heter MINI.
Mini är ett bra alternativ för er som bara vill bli kvitt er gamla förgasare. Samma avancerade grundteknik används i alla MaxxECU’s styrsystem med den skillnaden att ett MINI bara behöver styra några få parametrar och är prissatt därefter.
MaxxECU’s fullproffssystem däremot kan styra läskigt många funktioner i din bil och är inte längre begränsat som motorstyrning utan nu kan du styra vissa växellådor, kontrollera hjulspinn mm.
Du kan även mäta av i stort sett allt i och runt bilen. Du får en fantastisk loggkapacitet med MaxxECUsystemet som ger möjlighet till fullständiga analyser av fordonets inställningar.
Bil, båt eller MC, endast din fantasi sätter gränserna.
Låt MaxxECU eller någon av deras återförsäljare hjälpa dig i valet av din nya motorstyrning.
Besök oss på maxecu.comKAESER KOMPRESSORER
Kaeser Kompressorer är en av världens största tillverkare av tryckluftssystem med ursprung i Tyskland och med ca. 5 500 anställda runt om i världen.
I Sverige är vi en av de största tryckluftsleverantörerna på den inhemska marknaden. Vi tillverkar och säljer kompressorer i premiumklassen.
Produkterna har mycket hög driftsäkerhet samtidigt som de är energisnåla.
Vi finns med under hela V28 om ni har några frågor eller vill kolla in våra produkter
Välkommen till ossANAB
ANAB är ett företag som specialiserat sig på Kinaimport,
personliga kontakter har resulterat i ett handplockat sortiment av delar och verktyg för fordonsindustrin.
Såväl den professionelle som hobbymeken finner vad dom behöver hos ANAB
Besök gärna vår sida anabint.com

Gibb Performance & Service

Gibbs Performance & Service är en Speed Shop och verkstad i ett.
Lennart Persson äger och driver Gibbs Performance & Service och har en lång och gedigen erfarenhet alltifrån högprestandabilar till vanlig service.
Gibbs hjälper dig att få fram rätt delar till ditt bygge. Inget är främmande, vi kan allt från kraftiga delar till din bakaxel till ett motorlager, du kan även få hjälp med monteringen av delarna.
Tag hjälp av av Gibbs och få trettio års personlig erfarenhet av vilka delar som passar till just ditt bygge.
Gibbs Performance & Service hittar du strax utanför Sollebrunn,
Gå in på www.gibbservice.se för att lära känna oss, slå gärna en signal eller kom förbi för personlig service.Brillko Engineering 
Ett företag i Tuningbranchen. Har du ett hobbyfordon så har Brillko Engineering kunskapen att välja ut rätt delar samt även importera och sälja dom till dig. 
Byta till EFI på ditt Hobbyfordon? Japp samma firma har kunskap och dom delar du behöver samt att du inte behöver ligga sömnlös över att du tagit dig vatten över huvudet, eccelent EFI support erbjuds Brillko Engineerings kunder. 
Besök oss på Brillko.com
TSS Racecars 
TSS Race Cars som är beläget i Veberöd Skåne bygger allt från färdiga tävlingsbilar till prisade utställningsbilar.
Behöver du ett chassie en bur eller kanske ett par headers byggda så fixar vi det såväl som glasfiberreparationer till din front eller till din Corvette.
Vi hjälper dig även med chassietuning för Dragracing, både i shoppen och på banan om du så vill.
Vänd dig med förtroende till TSS, vi bygger allt från nyckelfärdiga bilar till att hjälpa dig med stötfångarmonteringen.
Kolla in på TSS Racecars & Showcar Building på Facebook för ett axplock av vad vi pysslar med.Mad Madz Hot Sauce, smaken du har saknat. Trött på livsmedelsaffärernas rader av intetsägande ”heta” såser som får din Tacoafton att likna ett barnkalas eller vill du bara ha lite mer smak till köttbiten eller burgaren?
Då skall du prova Mad Madz Hot Sauce.
Mad Madz Hot Sauce har det du letat efter, dom smaker som finns att välja mellan borde täcka ditt behov av en stark men balanserad sås som låter smakupplevelsen förbli njutbar.
Många ställen har redan Mad Madz Hot Sauce på hyllan men långt ifrån alla så skulle du gilla såsen så be din lokala ICAhandlare ta in den till sitt sortiment Mad Madz är nämligen en ICAgodkänd beställningsvara.
Mad Madz Hot Sauce går även att handla direkt via webben från Mad Madz Hot Sauce.
Träffa Mad Madz Hot Sauce på Facebook, Instagram eller titta in på https://mad-madz-hotsauce.myshopify.com/
Graphics
För att förstå verkligheten behöver vi ibland se den ur flera perspektiv. Utifrån och in – och tvärtom.
Mitt jobb handlar om att visa hur saker och ting ser ut, men också om hur de fungerar inuti.
Genom 3D-visualisering, tekniska illustrationer och animationer förklarar jag komplexa konstruktioner och placerar enskilda produkter i större sammanhang.
Det kan handla om att synliggöra sådant som inte går att se med blotta ögat, att visa en process i detalj eller att sätta samman delar till en helhet..
Efter 20 år som 3D-illustratör har jag lärt mig att hela tiden hitta kreativa lösningar för att utveckla och stärka varumärken, tjänster och produkter.
Välkommen till GraphicsDri Wash
Ett amerikanskt koncept att tvätta fordon utan vatten som är en perfekt lösning i områden eller tider av vattenbrist, när lokala bestämmelser och krav på avlopp begränsar dina möjligheter att tvätta traditionellt eller för att kunna tvätta i miljöer där det inte skulle vara möjligt att tvätta med vatten.
DWG Enviro- Technology i Nyköping har 52 svenska återförsäljare av Dri Wash samt möjligheten att köpa online via deras webshop.
Du hittar oss på dwg.seBIM
Blästring och Industrimålning har lång erfarenhet av att blästra känsliga objekt som bilkarosser och antika föremål men även en stor industriell bakgrund för er som tänker mer storskaligt.
Traditionell Sandblästring
Glasblästring
Blästring med Aluminiumoxid
Blästring med stålsand
Även våtlackering Och specialarbeten i största allmänhet är vad vi åtar oss
Tel: 08-55084445


-->

Det finns inga produkter att visa i denna kategori.