Sponsorer


           

           


           

              
Läs Mer Om Våra SamarbetspartnersINGO har runt 255 bensinstationer i Sverige där du kan tanka billig bensin och diesel.
INGO erbjuder ett lågt pris till alla, utan undantag.
Inga rabatter eller krångliga poäng- eller bonussystem.
Hos INGO är det alltid priset på stolpen som gäller, oavsett om du betalar med INGO-kort, bankkort eller kontanter.
Besök ingo.seBrillko Engineering
Ett företag i Tuningbranchen. Har du ett hobbyfordon så har Brillko Engineering kunskapen att välja ut rätt delar samt även importera och sälja dom till dig.
Byta till EFI på ditt Hobbyfordon? Japp samma firma har kunskap och dom delar du behöver samt att du inte behöver ligga sömnlös över att du tagit dig vatten över huvudet, eccelent EFI support erbjuds Brillko Engineerings kunder.
Besök oss på Brillko.comCartown Sverige AB.
Cartown förser Europas USA-bilsimportörer med unika hjälpmedel för att snabbt och enkelt kunna anpassa blinkers, dimljus mm till Europeiska regler.
Ett väletablerat företag inom Fordonsbelysning , varselljus, ljusramper och ledljus, med specialkomponenter som dimljusstyrningar, blinkljuskonverteringar, godkända blinkerslampor mm. Produkter från Swelight, Strands, CTX, KGK m.fl
Vare sig du importerat ett Amerikanskt fordon och behöver en blinker splitter eller vill sätta på en ljusramp på ditt arbetsfordon så kirrar Cartown biffen.
Stor kunskap både gällande vad du bör köpa och stiliga installationer erbjuds.
Välkommen till Cartown.seMaxxECU, Professionell Motorstyrning,
MaxxECU tillverkar och säljer en professionell motorstyrning tillgänglig för alla.
MaxxECU’s styrsystem kan sköta dom mest avancerade motorfordon du kan finna ända ner till ett enkelt styrsystem som heter MINI.
Mini är ett bra alternativ för er som bara vill bli kvitt er gamla förgasare. Samma avancerade grundteknik används i alla MaxxECU’s styrsystem med den skillnaden att ett MINI bara behöver styra några få parametrar och är prissatt därefter.
MaxxECU’s fullproffssystem däremot kan styra läskigt många funktioner i din bil och är inte längre begränsat som motorstyrning utan nu kan du styra vissa växellådor, kontrollera hjulspinn mm.
Du kan även mäta av i stort sett allt i och runt bilen. Du får en fantastisk loggkapacitet med MaxxECUsystemet som ger möjlighet till fullständiga analyser av fordonets inställningar.
Bil, båt eller MC, endast din fantasi sätter gränserna.
Låt MaxxECU eller någon av deras återförsäljare hjälpa dig i valet av din nya motorstyrning.
Besök oss på maxecu.comKAESER KOMPRESSORER
Kaeser Kompressorer är en av världens största tillverkare av tryckluftssystem med ursprung i Tyskland och med ca. 5 500 anställda runt om i världen.
I Sverige är vi en av de största tryckluftsleverantörerna på den inhemska marknaden. Vi tillverkar och säljer kompressorer i premiumklassen.
Produkterna har mycket hög driftsäkerhet samtidigt som de är energisnåla.
Välkommen till ossExclusive Cars
Marknadsledande av bilimport från Nordamerika med specialitet att lagerhålla ett exklusivt modellutbud som skiljer sig från de traditionella generalagenterna. Efter mer än 25 år i branschen har de ett väl utvecklat kontaktnät att leta fram och ta hem skräddarsydda lösningar för alla bilbehov.
Egen service- och garantiverkstad gör helheten komplett med showroom i Västberga.
Besök oss på Exclusive Cars i VästebergaBlenco Speed Shop
Blenco är experter på motorer och motorbearbetningar. 
De har ett stort urval av leverantörer i både Sverige och Usa med snabba leveranser. 
Välkommen att besöka vår webbplatsLjungdahl Racing 
Vi är officiell distrubitör av VP Racing Fuel i Norden med Sverige som bas.
Ljungdahl Racing kommer finnas representerade på banor runt om i Sverige under gällande säsong.
Vi är även stolt sponsor och racing fuel distrubitör under Street Week Sweden 2019.
Välkommen till ossVerktygsboden
Verktygsboden en av Sveriges största aktörer av verktyg och maskiner. Fortfarande ligger fokus på välutvecklade och funktionella produkter till så låga priser som möjligt. Som ett led i att hoppa över mellanhänder och påverka produkter till det bättre startade Verktygsboden sitt eget varumärke PELA.
Handla tryggt i en modern järnhandel med stort utbud och prisvärda produkter. Leverans inom en vecka.
Pratts Bilvårdsutrustning, PELA vårt egna varumärke, 1 års fabrikationsgaranti. Egenutvecklade produkter. Trygg E-handel. Typer: Svetsar, Verktyg, Verktygsvagnar, Billiftar mm.
Välkommen till VerktygsbodenHansen Racing
Hansen Racing är originalet bland svenska USA-bilreservdelsföretag som startade redan 1966 av Carl Hansen med en butik på Vallhallavägen i Stockholm.
Idag har de inte bara en stor butik i Spånga utan bedriver en grossistverksamhet med 350 anslutna butiker runt om i Sverige men också ett 50-tal verkstäder.
Med 80.000 artikelnummer kan Hansen Racing förse dig med reservdelar och tillbehörsdelar till bilar, marint, truck/van, men också utrustning för motorsport, verktyg samt Gulf smörjmedel.
Välkommen till Hansen Racing
Graphics
För att förstå verkligheten behöver vi ibland se den ur flera perspektiv. Utifrån och in – och tvärtom.
Mitt jobb handlar om att visa hur saker och ting ser ut, men också om hur de fungerar inuti.
Genom 3D-visualisering, tekniska illustrationer och animationer förklarar jag komplexa konstruktioner och placerar enskilda produkter i större sammanhang.
Det kan handla om att synliggöra sådant som inte går att se med blotta ögat, att visa en process i detalj eller att sätta samman delar till en helhet..
Efter 20 år som 3D-illustratör har jag lärt mig att hela tiden hitta kreativa lösningar för att utveckla och stärka varumärken, tjänster och produkter.
Välkommen till GraphicsANAB
ANAB är ett företag som specialiserat sig på Kinaimport,
personliga kontakter har resulterat i ett handplockat sortiment av delar och verktyg för fordonsindustrin.
Såväl den professionelle som hobbymeken finner vad dom behöver hos ANAB
Besök gärna vår sida anabint.comDri Wash
Ett amerikanskt koncept att tvätta fordon utan vatten som är en perfekt lösning i områden eller tider av vattenbrist, när lokala bestämmelser och krav på avlopp begränsar dina möjligheter att tvätta traditionellt eller för att kunna tvätta i miljöer där det inte skulle vara möjligt att tvätta med vatten.
DWG Enviro- Technology i Nyköping har 52 svenska återförsäljare av Dri Wash samt möjligheten att köpa online via deras webshop.
Du hittar oss på dwg.seBIM
Blästring och Industrimålning har lång erfarenhet av att blästra känsliga objekt som bilkarosser och antika föremål men även en stor industriell bakgrund för er som tänker mer storskaligt.
Traditionell Sandblästring
Glasblästring
Blästring med Aluminiumoxid
Blästring med stålsand
Även våtlackering Och specialarbeten i största allmänhet är vad vi åtar oss
Tel: 08-55084445Grand Hotell Saltsjöbaden
Hos Grand Hotel Saltsjöbaden kan ni pausa alla måsten i en avslappnad miljö där vi tillgodoser era behov på bästa sätt.
Om ni letar efter Spa, bad, golf, konferens eller bara en skön kväll med god mat i en underbar miljö så finns vi här för er.

Titta in hos oss för lite inspiration
Löven Racing AB
Löven är SpeedShopen för dig som söker bra delar till vettiga priser.
Janne som är ägaren och killen som oftast svarar när du ringer har förutom en gedigen erfarenhet av att sälja prestandadelar även många gånger kunskapen att hjälpa dig i valet av dessa delar.
Janne har tävlat i bland annat Pro Stock Dragracing på EM nivå men även i många andra klasser. 
Att tävla själv men att också hjälpa andra med sina bilar har gett Janne en bred kunskap som du som kund absolut skall dra nytta av, numer är det inte många reservdelsfirmor kvar där det finns ”hands on” kunskap bakom disken.
StreetWeekarna har tagit Lövens till sitt hjärta då Janne säljer färska Hoosier till förmånliga priser.
Välkommen till LövenSimpson Europe
Simpson Race Products har levererat säkerhetsutrustning för motorsport sedan 1959. 
Allt började med att man utvecklade den första bromsskärmen för dragracing. 1967 blev man först i världen med att tillverka den första föraroverallen i Nomex, ett material som nu används av alla tillverkare.
Sedan dess har Simpson utvecklat mer än 200 banbrytande produkter för personlig säkerhet inom motorsport, ett utvecklingsarbete som gjort bolaget till ett av de ledande i världen. Simpson har under många år varit huvudleverantör till de extremaste motorsporter i världen, sporter som Dragracing, Nascar och IndyCar. Simpson designar, utvecklar och tillverkar sina produkter i egna fabriker i USA.

Simpson Europe är europeisk generalagent för Simpson Race Products..
Besök Simpson Europe
Det finns inga produkter att visa i denna kategori.